17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων η Βραζιλία – 1.001 θάνατοι σε μία μέρα

Ημερομηνία:

Η Βραζιλία ξεπέρασε χθες την Ρωσία σε αριθμό κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, έχοντας καταγράψει συνολικά 330.890 περιπτώσεις μολύνσεις του ιού. Πλέον η λατινοαμερικάνικη χώρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων της Covid-19, πίσω από τις ΗΠΑ.

Η χώρα κατέγραψε χθες μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο 1.001 νέους θανάτους εξαιτίας του ιού, ανεβάζοντας το σύνολο των θυμάτων σε 21.048, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός – κρουσμάτων και θανάτων – είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος, καθώς η μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής κινείται αργά στη διεξαγωγή τεστ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...