Στις 16 Φεβρουαρίου ο σπουδαίος Γερμανός αγωνιστής K.H. Roth στην Κρήτη για τις γερμανικές οφειλές

Κανένα σχόλιο

Στην Ελλάδα θα βρεθεί από τις αρχές του Φλεβάρη ο Prof. Dr. Dr. Karl Heinz Roth, ηγετική μορφή του Μάη του 68 στη Γερμανία και συγγραφέας του βιβλίου (μαζί με τον Hartmut Rübner) με τίτλο: «Η οφειλή επανορθώσεων – υποθήκες της γερμανικής κατοχικής εξουσίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Πρόκειται για ένα βιβλίο – ισχυρή συνηγορία υπέρ των απαράγραπτων, δίκαιων και ισχυρά τεκμηριωμένων, αξιώσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας. Ένα βιβλίο που αποδομεί τους ισχυρισμούς της γερμανικής κυβέρνησης παρέχοντας αδιάσειστα επιχειρήματα για την απόδοση των γερμανικών αποζημιώσεων και άριστη τεκμηρίωση από επίσημα έγγραφα του Γ’ Ράιχ.

Η παρουσίαση του σπουδαίου αυτού βιβλίου θα γίνει τις εξής μέρες (απόγευμα): 11.2 Θεσσαλονίκη (Δημαρχείο), 12.2 επίσκεψη στην Κατερίνη, 13.2 Αθήνα (Πολεμικό Μουσείο), 14.2 Λιβαδειά με ελεύθερη είσοδο.

"Sponsored links"

To βιβλίo “Η οφειλή επανορθώσεων – υποθήκες της γερμανικής κατοχικής εξουσίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:30 στον στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Το παρόν στην παρουσίαση θα δώσει ο Γερμανός ιστορικός Karl Heinz Roth.

O Γερμανός ιστορικός Karl Heinz Roth

Το βιβλίο αναφέρεται στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και είναι έκδοση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) – Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ και θα διατίθεται μόνο στις εκδηλώσεις παρουσίασης. Συγγραφείς είναι οι Γερμανοί δημοκράτες Dr. Karl-Heinz Roth και Hartmut Rübner.

Όλα τα τεκμήρια τα οποία χρησιμοποίησαν οι συγγραφείς, υλικό 449 σελίδων ανεκτίμητης αξίας, είναι διαθέσιμο στο κοινό στον ιστοχώρο: https://www.ksk.gr/roth/

Μαζί με τον K.H.Roth θα έλθει και ο Christophe Schminck – Gustavus, Ομότιμος Καθηγητής της Ιστορίας του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης, ελληνομαθής και φιλέλληνας, που ανέδειξε με την έρευνά του τα φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στους Λυγκιάδες Ιωαννίνων και σε μια σειρά μαρτυρικών τόπων στην Ήπειρο.

Όπως έγραψε ο Μανώλης Γλέζος στο εισαγωγικό μήνυμά του στην ελληνική έκδοση, “αναμφίβολα, οι συγγραφείς ανήκουν στο τμήμα εκείνο της γερμανικής κοινωνίας, που με τον αγώνα του για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η Αντίσταση και η Θυσία του ελληνικού λαού, σώζει την τιμή της σύγχρονης Γερμανίας!”

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις