15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο δεύτερος κύκλος του “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον” στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”. Από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου αρχίζει τμηματικά, ανά ομάδα Περιφερειών, η υποβολή αιτήσεων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος και τη σχετική ιστοσελίδα για τον β’ κύκλο όπου παρέχονται αναλυτικές Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Οι αιτήσεις ανά Περιφέρεια θα υποβάλλονται με το εξής χρονοδιάγραμμα:

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας από 16 Σεπτεμβρίου.

Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης από 19 Σεπτεμβρίου.

Αττικής, Νοτίου Αιγαίου από 23 Σεπτεμβρίου.

O προϋπολογισμός του Β΄ Κύκλου ανέρχεται σε 275 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ενταχθούν πάνω από 25.000 αιτήσεις. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.

Η επιχορήγηση του προγράμματος θα δοθεί με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του φορολογικού έτους 2018 (εκκαθαρισμένες δηλώσεις φορολογίας).

enikonomia.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ