Στις 23 Δεκεμβρίου η παρέλαση του «Santa Run Chania 2017»

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των Άγιων Βασίληδων στα Χανιά, στα πλαίσια του 7ου «Santa Run Chania 2017».

Επίσης, το νέο σπίτι του «Santa Run» άνοιξε τις πύλες του, στην οδό Βολουδάκηδων 17 στο κέντρο των Χανίων ενώ μέχρι και την παρέλαση, θα πραγματοποιούνται δράσεις και δρώμενα.

Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, θα διατεθούν στις εξής δομές και σωματεία της πόλης: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και «Ορίζοντας».

"Sponsored links"

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το πράξουν μέσα από την ιστοσελίδα www.santarunchania.com καθώς και στο σπίτι του «Santa Run Chania 2017» στα Χανιά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις