14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στις 27 Δεκεμβρίου εμβολιάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού καθώς θα λάβει το εμβόλιο την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και κατά την οποία την ενημέρωσε ότι θα εμβολιαστεί στις 27 του μηνός και όχι στις 28, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα, Δευτέρα, ώστε να εγκρίνει το εμβόλιο των Pfizer/BioΝTech. Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου θα έρθουν στην Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο.

Κάθε χώρα θα λάβει τα εμβόλια που της αναλογούν, με βάση τον πληθυσμό της, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως δεν θα υπάρχει καμία διαφοροποίηση ως προς τον χρόνο παραλαβής.

Ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι

Σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα, οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι οι εργαζόμενοι του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τους οποίους χαρακτήρισε «ήρωες» και σημείωσε πως «σήκωσαν μεγάλο βάρος». Θα ακολουθήσουν Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια πολίτες που είναι άνω των 65 ετών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...