Στις 28 Μαρτίου η δίκη των Κρητικών «μαϊμού» μεγαλοεπενδυτών

Κανένα σχόλιο

Στις 28 Μαρτίου θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης δύο Ηρακλειώτες, οι οποίοι κατηγορούνται για τεράστια απάτη 5 εκατομμυρίων ευρώ με δεκάδες θύματα.

Η δίκη είχε οριστεί για τη Δευτέρα 20/3. Το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημα αναβολής και διέκοψε για την επόμενη Τρίτη.

Οι δύο Ηρακλειώτες εμφανίζονταν ως μεγαλοεπενδυτές και κατάφερναν να αποσπάσουν πολλά χρήματα από Κρητικούς του Ηρακλείου και της Χερσονήσου, τα οποία είχαν επενδύσει προσδοκώντας υψηλές αποδόσεις.

"Sponsored links"

Όπως προκύπτει από την ομαδική μήνυση παθόντων, τα χρήματα «έφυγαν» από την Ελλάδα για Κύπρο και στη συνέχεια διοχετεύτηκαν στην Αμερική.

Η δίκη αφορά την ομαδική μήνυση 12 Ηρακλειωτών που είχαν επενδύσει πολλά χρήματα, ενώ στη δίκη καλούνται να καταθέσουν ως μάρτυρες και δεκάδες παλαιότερα θύματά τους, τα οποία -αν και παθόντες- δεν προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today