Στις 30 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων οργανώνει και φέτος την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων των Χανίων  .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  30  Δεκεμβρίου 2018 στο Mega Place στον Βλητέ Σούδας και στην διάρκειά της θα δοθούν από τον  …Αη Βασίλη δώρα στα παιδιά των συναδέλφων  μελών- και μη – της Ένωσης μας. Και όπως είναι γνωστόν, στο Mega Place υπάρχουν επιλογές για όλες τις ηλικίες…. Παράλληλα όλοι οι  συνάδελφοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να τα πουν εκτός δουλειάς….

Ώρα προσέλευσης περίπου 11 πμ κι όπου πάει…..

"Sponsored links"

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

“Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας , έστω και κάποιες ώρες νωρίτερα…!!!!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις