Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της 53χρονης καθαρίστριας από το Βόλο

Κανένα σχόλιο

Την περίπτωση της 53χρονης καθαρίστριας που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για χρήση πλαστού πτυχίου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή για 23 ημέρες, θα συζητηθεί ενώπιον του Ποινικού Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστήριου.

Η υπόθεση σημάδεψε την ελληνική κοινωνία, προκαλώντας κύματα αγανάκτησης εξαιτίας της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης που χαρακτηρίστηκε εξοντωτική.

Η 53χρονη εργάστηκε για 18 χρόνια ολόκληρα χρόνια σε παιδικό σταθμό, ωστόσο το 2016, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών, με αναστολή. Δύο χρόνια αργότερα, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή κατά πέντε έτη, ωστόσο δεν υπήρξε καμία αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα. Η γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή, με το σκεπτικό ότι προκειμένου να πετύχει την πρόσληψης της, πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού, καθώς για τη θέση απαιτείτο να είχε τελειώσει και την ΣΤ’ τάξη, ενώ εκείνη σταμάτησε στην Ε’.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις