Στον Δήμαρχο Χανίων ο Πρέσβης του Ισραήλ και ο νέος Διοικητής των Αμερικάνικων Βάσεων

Κανένα σχόλιο

Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Yossi Amrani, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελένη Ζερβουδάκη.

Μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, θέματα, που αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ, στις περιφερειακές εξελίξεις, στη στρατηγική, οικονομική συνεργασία, καθώς και στη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας. Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα της πανδημίας και της αντιμετώπισής της.

Παράλληλα, εξετάστηκε η συνεργασία στους τομείς του τουρισμού και της εκπαίδευσης, μέσω της ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των εκπαιδευτικών ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτης και του Ισραήλ.

"Sponsored links"

Στον Πρέσβη του Ισραήλ με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα: “Χανιά, Ταξίδι στο Όνειρο”, καθώς και τη βιογραφία του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου, μεταφρασμένη στην αγγλική.

Στο μεταξύ, την Τρίτη 4/8 εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Χανίων ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Rafael Facundo. Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την τοποθέτησή του στα Χανιά.

Από την πλευρά του ο Πλοίαρχος Facundo αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δραστηριότητες της Αμερικανικής Ευκολίας, καθώς και στις εντυπώσεις του από την έως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα. Μάλιστα, η συζήτηση στράφηκε και στις συνέπειες της πανδημίας στην τοπική κοινωνία, λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις