Στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης

Κανένα σχόλιο

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης,  επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, στην Παλαιόχωρα, και συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος κ.Αντώνιος Περράκης, ο Αντιδήμαρχος κ.Μιχαήλ Μπικάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Σταύρος Αλυγιζάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου κ.Ιωάννης  Βαρδουλάκης. Ο Yπουργός ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τα μεγάλα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος Καντάνου- Σελίνου προκειμένου να συνδράμει στην υλοποίησή τους.

Ειδικότερα ενημερώθηκε:

– Σχετικά με την πορεία του έργου της αναβάθμισης του δρόμου Παλαιόχωρα- Κουντούρα, για το οποίο ήδη έχει εγκριθεί, με ενέργειες του υπουργού κ.Σταθάκη, κονδύλι ύψους 5.000.000 ευρώ. Όπως σημείωσε  ο υπουργός εγκρίθηκε επιπλέον κονδύλι 1.400.000 ευρώ για την τοποθέτηση των δικτύων και αγωγών του έργου του βιολογικού της Παλαιόχωρας, που προωθεί ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου.

"Sponsored links"

– Σχετικά με την πορεία του έργου βιολογικού της Παλαιόχωρας, το οποίο ο υπουργός χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας, διαβεβαίωσε δε ότι είναι στη διάθεσή του Δήμου για την ταχεία υλοποίησή του.

– Σχετικά με την πρόοδο της μελέτης του έργου βιολογικού της Σούγιας, ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

– Ο δήμαρχος κ.Αντώνιος Περράκης έθεσε στον υπουργό το θέμα της Περιβαλλοντικής Μελέτης που αφορά το Ελαφονήσι και ο υπουργός δεσμεύτηκε για την προώθησή της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today