Στους 5.000 οι εθελοντές δότες μυελού των οστών στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών στα Χανιά που προχωρούν σε έλεγχο συμβατότητας για να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και στήριξης καρκινοπαθών «Ορίζοντας», οι εθελοντές δότες στα Χανιά ανέρχονται σε 5.000.

Στο κάλεσμα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί υπάλληλοι και από τις τέσσερις αστυνομικές διευθύνσεις του νησιού, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία λήψης δείγματος για έλεγχο συμβατότητας.

"Sponsored links"

Η μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων αποτελεί θεραπεία σωτηρίας για ασθένειες, όπως η λευχαιμία, που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλο τρόπο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today