Στο επίκεντρο ξανά το 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου – Βανδαλισμοί μεγάλης έκτασης

Κανένα σχόλιο

Μεγάλης έκτασης καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι σε τρεις αίθουσες διδασκαλίας στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι δράστες, ειλήσθαν στο χώρο του σχολείο, έσπασαν θρανία, αναποδογύρισαν γραφεία και ντουλάπες, έσκισαν κουρτίτες και έσπασαν μια τηλεόραση, ενώ κατάστρεψαν μέρος του εργαστηριακού εξοπλισμού που υπήρχε στις αίθουσες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τα γεγονότα και ερευνά το χώρο για τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν 1 μήνα, στις 11 Φεβρουαρίου του 2018, στο ίδιο Γυμνάσιο, άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει εκτεταμμένες ζημιές στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του μαθήματος αλβανικής γλώσσας στο σχολείο.

Τότε, εκπαιδευτικοί φορείς αλλά και συλλογικότητες της πόλης καθώς και ο δήμος εξέφρασαν με μια εκδήλωση υποδοχής των μαθητών την εναντίωσή τους στις συγκεκριμένες ενέργειες.

Παραμένει ακόμα άγνωστο αν τα δύο γεγονότα συνδέονται.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις