Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ ο υποψήφιος του ΚΚΕ Φώτης Ρηγανάκος – Οι αυριανές περιοδείες

Κανένα σχόλιο

Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Ξυλοκαμάρα βρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής Φώτης Ρηγανάκος μαζί με τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Να εμπιστευτούν το ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους ο Φώτης Ρηγανάκος. Όπως ανέφερε: «Το ΚΚΕ έχει αποκαλύψει συστηματικά ότι τα εκβιαστικά και αποπροσανατολιστικά διλήμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως σκοπό να συγκαλύψουν την πραγματικότητα που είναι ότι και οι μεν και οι δε «εγγυώνται» τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής με δεσμεύσεις στο κεφάλαιο, στα μονοπώλια και την ΕΕ.

Και οι δύο – η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ – «εγγυώνται» στο λαό μια «ελεγχόμενη» ανέχεια με ψίχουλα αντί για ανάκτηση απωλειών και δικαιώματα. Οποιος, λοιπόν, και να είναι κορμός της επόμενης κυβέρνησης το σίγουρο είναι ότι ο λαός θα συνεχίζει να θυσιάζει τα δικαιώματα, τις ανάγκες του στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο.

"Sponsored links"

Γι’ αυτό το ΚΚΕ δηλώνει ότι την επόμενη μέρα το κύριο είναι με ποιους όρους θα διαμορφωθούν οι δυνατότητες δυνατής εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή πορεία, οργάνωσης και κινητοποίησης του λαού, ανοίγοντας ταυτόχρονα την προοπτική της πραγματικής ανατροπής. Ορος, λοιπόν, είναι το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ στις 26 Γενάρη».

Αύριο Πέμπτη 22/1 θα περιοδεύσουν :

· Στις 9:00 στο Αεροδρόμιο Χανίων οι υποψήφιοι βουλευτές, Ρηγανάκος Φώτης και Μαρινάκης Αλέκος.
· Στις 9:00 στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ο Νταγκουνάκης Γιώργος μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.
· Στις 9:00 στο Δημαρχείο Χανίων, ο Λουτσέτης Μπάμπης υποψήφιος βουλευτής.
· Στις 18:00 στο ΙΕΚ Χανίων οι υποψήφιοι βουλευτές, Κουμάκη Αλέκα και Ρηγανάκος Φώτης.
· Στις 18:00 στο πρώην Δήμο Νέας Κυδωνίας, ο Νταγκουνάκης Γιώργος μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις