Στο Ηράκλειο, ο Χ.Θεοχάρης, για την “πρεμιέρα” των πτήσεων – Την Παρασκευή στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ημέρα έναρξης των πτήσεων εξωτερικού, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έχει προγραμματίσει επαφές με φορείς του τουρισμού στην Κρήτη, όπου θα παραμείνει έως την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μεθαύριο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, την Πέμπτη 2 Ιουλίου θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τον ν. Λασιθίου, ενώ η περιοδεία του στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με επίσκεψη στα Χανιά.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις