Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, την Τρίτη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την Δευτέρα 15 Γενάρη ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και θα είναι κύριος ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας στις 7:00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2, ισόγειο). Θα ακολουθήσει διάλογος με την κατάθεση απόψεων και προβληματισμών, ενώ στο τέλος θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και ίσως επιφυλάσσονται και κάποιες εκπλήξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Άφιξη το πρωί (10:50) αεροπορικώς στο Ηράκλειο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (12:00) στο Πολύκεντο Νεολαίας, θα ακολουθήσει περιοδεία στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καστέλλι όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πρωτοβουλία πολιτών για τη «διάσωση & την αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας» και πολίτες της περιοχής, θα ξεναγηθεί στη θέση του «υπό κατασκευή;» αεροδρομίου και θα ενημερωθεί για το ιστορικό.

"Sponsored links"

Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα βρεθεί στα Χανιά όπου θα συνατηθεί με εκπροσώπους φορέων του νομού αλλά και με ενεργούς πολίτες σε κινήματα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.