Στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” την Τρίτη η ομιλία του Σταύρου Αρναουτάκη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Την κεντρική ομιλία του στα Χανιά θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» Σταύρος Αρναουτάκης. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης(παλιό Τελωνείο Χανίων) στις 20.00 το βράδυ.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης κατά την ομιλία του θα αναφερθεί στα πεπραγμένα των τελευταίων πέντε ετών και ειδικότερα στις δράσεις εκείνες που η περιφέρεια υλοποίησε στην ενότητα των Χανίων.

Παράλληλα θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας». Ένα πρόγραμμα που έχει βασικό στόχο η Κρήτη να καταστεί μία περιφέρεια πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

"Sponsored links"

Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης θα αναφερθεί στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος με έμφαση την περιφερειακή ενότητα Χανίων και επίσης θα αναφερθεί στις πολιτικές εκείνες με ορίζοντα την Κρήτη του 2030.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις