Στο Καστέλι ο Μανούσος Βολουδάκης

Κανένα σχόλιο

O Μανούσος Βολουδάκης μίλησε το βράδυ της Κυριακής σε συγκέντρωση φίλων του στο Καστέλι Κισσάμου. Εκεί αναφέρθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης των δυνάμεων που ανησυχούν για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του υποψήφιου βουλευτή, τόνισε ότι οι δυνάμεις αυτές προέρχονται τόσο από την κεντροδεξιά όσο και από την κεντροαριστερά, και θα πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τη μοναδική δύναμη με κυβερνητική προοπτική στο χώρο αυτό, η οποία είναι η Νέα Δημοκρατία.

Σημείωσε ότι ιδιαίτερα στο νομό μας, η συσπείρωση αυτή μπορεί να γίνει ευκολότερα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πολίτες, ανεξάρτητα αν ψήφιζαν κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά, νιώθουν μια κοινή πολιτική ρίζα, στο φιλελευθερισμό του Ελευθερίου Βενιζέλου.

"Sponsored links"

Αναφερόμενος στην ατζέντα της επόμενης ημέρας, τόνισε ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η μείωση της φορολογίας,για την οποία έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένες και μετρημένες εξαγγελίες, την ίδια στιγμή που το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις ασάφειες, τις αντιφάσεις και τις ακραίες του τοποθετήσεις, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη φορολόγηση, για να εξυπηρετηθούν οι ιδεοληψίες της επιστροφής στο μεγάλο και σπάταλο κράτος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μανούσος Βολουδάκης στον προσωπικό του αγώνα, τονίζοντας ότι οι πολιτικές επιλογές πρέπει να γίνονται με γνώμονα το μέλλον και τις προοπτικές για το αύριο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις