Στο Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου οι μετανάστες από τα Σφακιά – Πλήρης απουσία του Δήμου Χανίων – Ακαθάριστος ο χώρος – Θα κοιμηθούν σε χρησιμοποιημένα σεντόνια

Κανένα σχόλιο

Τραγικές οι συνθήκες της φιλοξενίας των 59 μεταναστών που έφτασαν στο Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου.

Οι μετανάστες έφτασαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όμως ο χώρος που ειχε αδειάσει από τους προηγούμενους μετανάστες δεν είχε καθαριστεί ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπήρχε καν ένα ρολό χαρτί τουαλέτας.

Να σημειώσουμε από τον χώρο απουσίαζε ο Δήμος Χανίων αφού ουδείς εκπρόσωπός του βρισκόταν εκεί.

"Sponsored links"

Οι μετανάστες θα πρέπει να κοιμηθούν στα χρησιμοποιημένα σεντόνια από τους προηγούμενους μετανάστες.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα Χανιά αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν τύχει τέτοιας αντιμετώπισης μετανάστες ή πρόσφυγες που έχουν φτάσει στον τόπο μας.

Η πλειοψηφία των μεταναστών δηλώνουν Κούρδοι και Πακιστανοί ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Μπαγκλαντές, το Θιβέτ ελάχιστοι από αραβικές χώρες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις