15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στο Κρεμλίνο στις 8 Απριλίου ο Αλ. Τσίπρας με τον Πούτιν

Ημερομηνία:

Στη Μόσχα μεταβαίνει στις 8 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Στη Μόσχα μεταβαίνει στις 8 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΝΕΑ, το Κρεμλίνο απάντησε χθες το μεσημέρι θετικά σε σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης και το ραντεβού Τσίπρα-Πούτιν ορίστηκε για τις 8 Απριλίου.

Με βάση το αρχικό πρόγραμμα ο πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταβεί στην ρωσική πρωτεύουσα στις 9 Μαίου με άλλους ηγέτες μετά από πρόσκληση για τις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ