«Στο νησί μου»: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη σε 10 εικόνες που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο instagram

Κανένα σχόλιο

Τον απολογισμό της επίσκεψής του στην Κρήτη – «το νησί μου» όπως γράφει χαρακτηριστικά – κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το Ηράκλειο, όπου παρέστη στην τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, έκανε μία στάση στο Ρέθυμνο, όπου έκανε βόλτα και συνομίλησε με θαμώνες καταστημάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με τις ρακές και την βόλτα στο Ρέθυμνο και κλείνει με εκτενή αναφορά για την μετατροπή της 115 ΠΜ σε ενεργειακά αυτόνομη.

"Sponsored links"

Λίγο μετά τις 17:30 έφθασε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι, όπου υπεγράφη σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ, εταιρεία στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, για δωρεά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην 115 ΠΜ και το αεροδρόμιο των Χανίων.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία έφτασε λίγο μετά τις 18:30, όπου και πραγματοποίησε σύσκεψη παρουσία όλων των δημάρχων του νομού, καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, και του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή.

Με την ολοκλήρωσή της, ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για την μεγαλύτερη αναπτυξιακή εκκρεμότητα που αφορά την Κρήτη, όπως χαρακτήρισε τον ΒΟΑΚ, αναφέροντας πως θα προκηρυχθεί το 2021.

Στα : Τοπικα