15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Ειρηναίος – Πατριάρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

Ημερομηνία:

Ο Πατριάρχης των Σέρβων Ειρηναίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία (SPC), ο Πατριάρχης αισθάνεται καλά, είναι απύρετος και δεν παρουσιάζει κάποια σοβαρά συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας την περασμένη Κυριακή χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλοχίου, ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού. Στην κηδεία του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου παρέστησαν επίσης όλοι οι αρχιερείς της Σερβικής Εκκλησίας ενώ προσήλθαν για να προσκυνήσουν το σκήνωμα χιλιάδες πιστοί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ