19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στο παζάρι των Βουκολιών ο Σταύρος Θεοδωράκης: “Θέλουμε μία Ευρώπη που θα περάσει από μια καινούργια αναγέννηση”

Ημερομηνία:

Στο ιστορικό παζάρι των Βουκολιών Χανίων βρέθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Ποταμιού Αναστάση Περράκη και Κωνσταντίνο Καλαφατάκη και στελέχη του Ποταμιού από τον Νομό Χανίων, περιηγήθηκε στους πάγκους του παζαριού, εξήρε την ποιότητα των προϊόντων της κρητικής γης και συνομίλησε με παλιούς και νέους φίλους που συνάντησε εκεί.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης  ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στην κάλπη με καθαρό μυαλό και να σκεφτούν το μέλλον της χώρας.

Πάντα υπάρχει χρόνος για τις Βουκολιές. Ειδικά σήμερα μπορείς να συναντήσεις πολλούς φίλους, να τους μιλήσεις, να τους ακούσεις. Κάνουμε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη τη χώρα, ένας μικρός σταθμός στα Χανιά γιατί θέλουμε να πούμε στους Έλληνες πολίτες ότι πρέπει να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Ευρώπης.

Η ψήφος στις 26 Μαϊου είναι πολύ σημαντική.

Δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι από την Ευρώπη. Αλλά θέλουμε μία Ευρώπη που θα περάσει από μια καινούργια αναγέννηση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα και ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι. Αυτή είναι η πρότασή μας είναι και η πρόταση του Εμμανουέλ Μακρόν. Ευρωπαϊκή Αναγέννηση για το μέλλον των παιδιών μας.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ