Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης το αίτημα εκατοντάδων πολιτών για κατάργηση της λατομικής περιοχής Καντάνου για την προστασία του ιστορικού φαραγγιού

Κανένα σχόλιο

Την παρουσία αντιπροσωπίας μελών της δημοτική αρχής του Δήμου Καντάνου – Σελίνου κατά τη συζήτηση του θέματος για την κατάργηση της λατομικής περιοχής στην Κάντανο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ζητούν πολίτες με επιστολή τους.

Το θέμα θα συζητηθεί μετά από πρόταση της περιφερειακής παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Διαβάστε τι αναφέρουν:

"Sponsored links"

Προς: Δημοτική Αρχή – Δημοτικό Συμβούλιο Καντάνου  Σελίνου – Επείγον

Όπως πληροφορηθήκαμε στην πρόσκληση της 5ης Αυγούστου 2020 για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης (επισυνάπτεται) θα συζητηθεί το θέμα που είχαμε ζητήσει , σύλλογοι και εκατοντάδες πολίτες (αρ. πρωτ. γραφείο Περιφερειάρχη 1461/17-07-2020) : «Προστασία του φαραγγιού της Κανδάνου Κατάργηση της λατομικής περιοχής Καντάνου των 347,893 στρ. και τροποποίηση περιορισμό της αυστηρά στα 59,598 στρ. μέχρι το τέλος λειτουργίας του υφιστάμενου λατομείου»

Η παραπάνω συζήτηση θα γίνει έπειτα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Έπειτα και από την 104/30-6-2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καντάνου – Σελίνου για «αίτημα μείωσης της έκτασης της λατομικής περιοχής στον υφιστάμενο λατομικό χώρο εξόρυξης, ήτοι στα 59,598 στρ.» θεωρούμε ότι κρίνεται αυτονόητη και επιβεβλημένη η παρουσία αντιπροσωπίας μελών της δημοτικής αρχής – δημοτικού συμβουλίου, του δήμου μας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ,για την έμπρακτη υποστήριξη του πάνδημου αιτήματος προστασίας του ιστορικού φαραγγιού της Καντάνου, από οποιαδήποτε άμεση ή μελλοντική επέκταση του λατομείου, που ήδη έχει το  πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις