Στο πλαίσιο του «Ανοικτού κέντρου εμπορίου»: Δράσεις για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και των καταστημάτων στην περιοχή της πλατείας 1866

Κανένα σχόλιο

Το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον των καταστηματαρχών, της πλατείας 1866 και των οδών Κόρακα, Κριάρη και Κορκίδη για την δημιουργία «Ανοικτού κέντρου εμπορίου» θα καταγράψει εντός των ημερών κλιμάκιο του Επιμελητηρίου που θα επισκεφθεί τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Όπως αποφασίστηκε στη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Δημαρχείο Χανίων για τα «open mall» στο πλαίσιο της επίσκεψης:

Θα ενημερωθούν οι καταστηματάρχες για την πρόθεση του Δήμου Χανίων και του Επιμελητηρίου, να ενταχθεί η περιοχή που δραστηριοποιούνται, στο πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης, Open Mall.

"Sponsored links"

Θα καταγράφει το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον των καταστηματαρχών να ενταχθούν στο πρόγραμμα και θα γίνει αναλυτική καταγραφή των επιχειρήσεων, με χρήσιμα για το πρόγραμμα, στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από την Πλατεία 1866 προτίθεται να υποβάλλει πρόταση για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί σε ποσοστό 100% από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020.

Η πρόταση που θα υποβληθεί θα περιλαμβάνει δράσεις τόσο για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, όσο και των προσόψεων των επιχειρήσεων της περιοχής, με στόχο να αναδειχθεί η εμπορική ταυτότητα, η ελκυστικότητα και η επιχειρηματικότητά της περιοχής παρέμβασης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ελπίδα Τσιτσιρίδη, οι Συνεργάτες του Δημάρχου κκ Μπολώτης και Λίτος, ο Μελετητής / Σύμβουλος κ. Νίκος Δρακωνάκης (υπεύθυνος για την σύνταξη της πρότασης που θα κατατεθεί )και η συνεργάτιδα του, κ. Μερκουλίδου, στελέχη του Δήμου Χανίων, και από πλευράς  ΕΒΕΧ, ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μέλος της ΔΕ του φορέα Δημήτρης Μουντάκης.

Να σημειωθεί ότι το κόστος της κάθε επιχείρησης που θα συμμετάσχει είναι μηδενικό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις