Στο πλευρό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ο Γιώργος Κονταξάκης

Κανένα σχόλιο

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Κονταξάκης δηλώνει τη συμπόρευσή του με τον συνδυασμό “Η Κρήτη Μπροστά” και τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη:

“Με τον Αλέξανδρο πέρα από την μακρόχρονη φιλία μας, μάς συνδέει η αγάπη για την Κρήτη. Σ’ αυτή τη μάχη που δίνει ο συνδυασμός μας «Η Κρήτη Μπροστά» για μια νέα Περιφέρεια, δε θα μπορούσα να απουσιάζω. Άλλωστε, αν η ζωή μου έχει διδάξει κάτι, είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε, έως ότου πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου στόχος είναι να δω την Κρήτη να προχωρά μπροστά, να έχει τη θέση που της αξίζει και να μη στερείται αυτά που δικαιούται. Οι μάχες της καθημερινότητας και ο αγώνας για τα μεγάλα έργα οφείλουν να μας βρουν όλους μαζί στην πρώτη γραμμή.

Γεώργιος Κονταξάκης

"Sponsored links"

Υπάλληλος υπουργείου Δικαιοσύνης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις