Στο Ρέθυμνο η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Κανένα σχόλιο

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα η  Πρόέδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021  Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, προκειμένου να συζητήσεις με τους φορείς της πόλης για τις 9 προτάσεις που κατέθεσε ο δήμος Ρεθύμνου πριν από ένα μήνα περίπου στην κ. Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα γίνουν του χρόνου.

Την κ Δασκαλάκη υποδέχτηκε στο δημοτικό κήπο της πόλης ο Δημαρχος Γιωργος Μαρινάκης και οι αντιδήμαρχοι Πέπη Μπιρλιράκη, Θωμάς Κρεβετζάκης, Άγγελος  Μαλάς, Γιώργος Γεωργαλής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συβμουλίου Νίκος Αγριμάκης ενώ παρόντες ήταν και οι καθηγητές Αλέξης Πολίτης και   Νίκος Κανελλόπουλος.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ξεναγείται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με θεσμικούς φορείς στο Σπίτι του Πολιτισμού .

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη, 7 Ιουλίου, η κα. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο. Μετά τη λήξη της συνάντησης θα δοθούν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Γιάννα Ρέθυμνο

Γιάννα Ρέθυμνο

rethnea.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις