16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Στο σκοτάδι και στα Χανιά σε σχέση με τους εμβολιασμούς…

Ημερομηνία:

Έλλειμμα ενημέρωσης και μυστικοπάθεια σε σχέση με τη διαδικασία του εμβολιασμού και στα Χανιά.

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας προγραμματισμένοι εμβολιασμοί αναβάλλονται χωρις να δίνονται εξηγήσεις, όμως και στα Χανιά που θα γίνουν εμβολιασμοί απουσιάζει η ενημέρωση και οι όποιες πληροφορίες φτάνουν στα μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά και επιλεκτικά.

Χαρακτηριστικό ειναι ότι ενώ αύριο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοι δεν έχει υπάρξει ούτε μία επίσημη ενημέρωση για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας μας για την κάλυψη του πρώτου εμβολιασμού η απάντηση που δόθηκε ήταν:

“Θα σας στείλουμε δελτίο τύπου και φωτογραφίες”.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά και το έλλειμμα ενημέρωσης μας θύμισε την περίοδο λίγο πριν το άνοιγμα των αεροδρομίων στις διεθνείς πτήσεις, τότε που οι δημοσιογράφοι παραέκαναν ενοχλητικές ερωτήσεις… Κάποιοι μάλιστα αντί να απαντούν στις ερωτήσεις και να ενημερώνουν όπως έπρεπε, κατηγορούσαν τους δημοσιογράφους ότι σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο.

Τελικώς, αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση έκανε πολλά και σοβαρά λάθη στο άνοιγμα του τουρισμού με σοβαρό αντίκτυπο τους επόμενους μήνες.

Άραγε, το ίδιο να συμβαίνει τώρα και με τους εμβολιασμούς;

Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούμε ευχάριστα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...