Στο σκοτάδι και στα Χανιά σε σχέση με τους εμβολιασμούς…

Κανένα σχόλιο

Έλλειμμα ενημέρωσης και μυστικοπάθεια σε σχέση με τη διαδικασία του εμβολιασμού και στα Χανιά.

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας προγραμματισμένοι εμβολιασμοί αναβάλλονται χωρις να δίνονται εξηγήσεις, όμως και στα Χανιά που θα γίνουν εμβολιασμοί απουσιάζει η ενημέρωση και οι όποιες πληροφορίες φτάνουν στα μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά και επιλεκτικά.

Χαρακτηριστικό ειναι ότι ενώ αύριο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοι δεν έχει υπάρξει ούτε μία επίσημη ενημέρωση για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας μας για την κάλυψη του πρώτου εμβολιασμού η απάντηση που δόθηκε ήταν:

"Sponsored links"

“Θα σας στείλουμε δελτίο τύπου και φωτογραφίες”.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά και το έλλειμμα ενημέρωσης μας θύμισε την περίοδο λίγο πριν το άνοιγμα των αεροδρομίων στις διεθνείς πτήσεις, τότε που οι δημοσιογράφοι παραέκαναν ενοχλητικές ερωτήσεις… Κάποιοι μάλιστα αντί να απαντούν στις ερωτήσεις και να ενημερώνουν όπως έπρεπε, κατηγορούσαν τους δημοσιογράφους ότι σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο.

Τελικώς, αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση έκανε πολλά και σοβαρά λάθη στο άνοιγμα του τουρισμού με σοβαρό αντίκτυπο τους επόμενους μήνες.

Άραγε, το ίδιο να συμβαίνει τώρα και με τους εμβολιασμούς;

Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούμε ευχάριστα.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις