Στο συνέδριο των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων η Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στο τριήμερο συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων ASTA, που πραγματοποιείται από το περασμένο Σάββατο μέχρι και αύριο στην Αθήνα, συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης. Στόχος, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης είναι η Κρήτη να διεισδύσει στην αμερικανική αγορά ως ένας ιδανικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων, που υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, λειτουργεί εκθεσιακό περίπτερο, όπου αναδεικνύεται η Κρητική διατροφή με τη διοργάνωση Food Station με Κρητικές συνταγές. Ακόμη, προβάλλονται βίντεο της Κρήτης μέσα από τις γιγαντοοθόνες της διοργάνωσης, ενώ προγραμματίστηκαν ατομικές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β). Επίσης, προβλέφθηκε η παρουσίαση του νησιού ως προορισμού στην ολομέλεια του συνεδρίου.

Η Ένωση ASTA συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επαγγελματικές ενώσεις του κόσμου. Αριθμεί 8.944 μέλη από 3.586 αμερικανικές εταιρείες και πρακτορεία και αντιπροσωπεύει το 82% του συνόλου των ταξιδιωτικών κρατήσεων μέσω τουριστικού γραφείου, εκπροσωπώντας ταυτόχρονα την Εθνική Ένωση Ταξιδιωτικών Φορέων Καριέρας (NACTA).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις