Στο Τυμπάκι ο πρόεδρος των Πακιστανών μετά τα γεγονότα

Κανένα σχόλιο

Το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν πέσει οι τόνοι στην περιοχή του Τυμπακίου, δεν σημαίνει τίποτα για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που εξακολουθεί να παρακολουθεί την όλη κατάσταση με μεγάλη προσοχή. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι παρά τη διαφαινόμενη εκτόνωση της έντασης, το πράγμα «κοχλάζει».

Στην περιοχή βρέθηκε και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος είχε συναντήσεις με συμπατριώτες του. Σε αυτές τις συναντήσεις συμμετείχαν και Πακιστανοί που φέρονται να τραυματίστηκαν από επιθέσεις σε βάρος τους. Καταγγέλλουν ρατσιστικές επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες σε χωράφια, χώρους εργασίας, δρόμους και σπίτια, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών και στήριξη για τους παθόντες, όπως λένε, από τον δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις του Τζαβέντ Ασλάμ στο Τυμπάκι έχουν βιντεοσκοπηθεί και αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της κοινότητας στο facebook όπου συνοδεύονται από δεκάδες σχόλια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις