Στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία θέλουν το 38,1% των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Κανένα σχόλιο

Θετικοί από το 59,5% κρίνονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το ελληνοτουρκικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ενώ 35% εξέφρασε αρνητική άποψη.

Κι ενώ το 59,3% ζητά επιμονή στον διάλογο για να αποκλιμακωθεί η ένταση, πιο σκληρή στάση και στρατιωτική εμπλοκή ζητά το 38,1%.

Πρόθεση Ψήφου

"Sponsored links"

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η έρευνα δίνει ποσοστό 40,1%, έναντι 19,8% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,4%, το ΚΚΕ με 5,1%, η Ελληνική Λύση με 3% και το ΜέΡΑ25 με 1,5%.

Κορωνοϊός, μάσκες και εμβόλιο 

Μικρή υποχώρηση στη θετική αξιολόγηση σημειώνει η κυβέρνηση στο διπλό μέτωπο της πανδημίας, ενώ αποτυπώνεται και σύγχυση της κοινωνίας για το ζήτημα της χρήσης μάσκας στα σχολεία. Υπέρ δηλώνει το 66,1%, ενώ ποσοστό 28,5% διαφωνεί, ποσοστό αρκετά μεγάλο για να είναι κανείς βέβαιος ότι θα λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία από τη Δευτέρα.

Με το εμβόλιο, όμως, τα πράγματα είναι περίπλοκα και μάλλον αρνητικά. Μόλις το 44,6% δηλώνει ότι θα κάνει το εμβόλιο όταν είναι έτοιμο σε μερικούς μήνες, το 26,9% λέει ότι δεν θα το κάνει ενώ επιφυλάξεις διατηρεί το 28,5% των ερωτηθέντων.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις