15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στ. Αρναουτάκης: Είστε οι καλύτεροι «πρεσβευτές» της Κρητικής κουζίνας

Ημερομηνία:

Ως τους καλύτερους διαφημιστές «πρεσβευτές» της Κρήτης και της φημισμένης παραδοσιακής Κρητικής γαστρονομίας-κουζίνας, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης το προεδρείο και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης στην διάρκεια αγιασμού και εκδήλωσης-κοπής της πίτας στα νέα γραφεία της Λέσχης στο Ηράκλειο, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων μελών, συνεργατών και φίλων της λέσχης. Ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στη λέσχη, συνεργάζεται και συμμετέχει στις διοργανώσεις και δράσεις, ενώ ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής.

Η λέσχη που έχει υιοθετήσει και προβάλει το σήμα «ΚΡΗΤΗ» της Περιφέρειας μιλώντας στην εκδήλωση ο Πρόεδρος Τάσος Παπαδάκης αφού καλωσόρισε όλους αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και στην στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια προς την λέσχη, στην καλή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά στην παρουσία και στο έργο της λέσχης, των μελών της, και των συνεργατών.

«Είμαστε μια λέσχη ανοιχτή σε όλους, επιμορφώνουμε τα μέλη μας, δίδοντας έμφαση στην Κρητική διατροφή-κουζίνα φέραμε κοντά μας τα νέα παιδιά των σχολών που ασχολούνται με την γαστρονομία» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της λέσχης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους για την συνεργασία.  Παράλληλα κάλεσε όλους στο διεθνή Κρητικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΕΚΚ  στις 16,17,18 Μαρτίου, προάγοντας για μια ακόμα φορά η λέσχη τα Κρητικά εδέσματα μέσω των παραδοσιακών προϊόντων του νησιού μας.

Τις ευχές τους στην εκδήλωση, αναφερόμενοι στο σημαντικό έργο της λέσχης, εξέφρασαν οι παριστάμενοι εκπρόσωποι Γιώργος Πελεκανάκης Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων και ταμίας του δικτύου προώθησης του Κρητικού ελαιολάδου, Μανόλης Φραγκάκης εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, πρόεδρος Παγκρήτιου Δικτύου προώθησης Κρητικού ελαιολάδου, Γιάννης Οικονόμου Αντιπρόεδρος ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ζαν Αντρέα Καραντσίνι εκπρόσωπος του Δημάρχου Ηρακλείου, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου, εκπρόσωποι σωματείων, διευθυντές σχολών κ.α. ενώ διαβάστηκαν χαιρετισμοί και μηνύματα από την υπόλοιπη Κρήτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ