17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στ. Αρναουτάκης: “Το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο”

Ημερομηνία:

“Εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Αυτή δεν έρχεται τυχαία. Έρχεται από τη σκληρή δουλειά όλων. Είμαστε αιρετή Περιφέρεια για όλους τους πολίτες της Κρήτης. Το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο. Εμείς από την πλευρά μας, μέσα από ομοψυχία και ενότητα θα προχωρήσουμε. Μόνο μέσα από τη συνεργασία προχωράμε. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει” τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ευρεία νίκη που κατέγραψε από την πρώτη Κυριακή.

“Από την πλευρά μας μέσα από ομοψυχία και ενότητα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση. Τους πολίτες της Κρήτης τους ενδιαφέρει η ενότητα και όχι οι αντιθέσεις. Ο κρητικός λαός με αυξημένο ποσοστό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε” πρόσθεσε και επανέλαβε – αναφερόμενος στον ΒΟΑΚ – ότι για την Περιφέρεια Κρήτης και τον ίδιο “ΒΟΑΚ νοείται από την Κίσσαμο έως της Σητεία και αυτό το διεκδικούμε όλοι μαζί οι Κρητικοί”.

“Έχουμε αποδείξει από το 2011 ότι εμείς έχουμε το όραμά μας για την Κρήτη και μπορούμε μόνο να ενώνουμε. Μην τολμήσει κανείς να πει ότι θα διασπάσει την ομοψυχία που έχουμε πετύχει στην Κρήτη, θα μας βρει απέναντι” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...