Στ. Μάνος: Επειδή ούτως ή άλλως θα γίνουμε Λιβύη, ψηφίζω “ΝΑΙ” για να έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην Ευρώπη

2 Σχόλια

Υπέρ του “ΝΑΙ” αγωνίζεται και ο Στέφανος Μάνος. Όμως κάποια από τα επιχειρήματα που έχει προβάλλει είναι πέρα του δέοντως τρομοκρατικά. Χαρακτηριστικό είναι και το κείμενο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook:

Μεγάλη εντύπωση μου κάνει το ψηλό ποσοστό του ΟΧΙ στους νέους. Ο βασικός λόγος, λένε, διότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν εδώ που έχουν φτάσει. Και η απέχθεια τους για τους άλλους.

Αλλά είναι ακόμα στην Ελλάδα. Δεν φεύγουν από τη χώρα, σε απόλυτη απόγνωση, με ένα σακίδιο στην πλάτη όπως κάνουν οι Σομαλοί, οι Λίβυοι και οι Σύριοι. Και δεν το κάνουν διότι τα πράγματα, ακόμα, είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα απ’ ότι σ’ αυτές τις χώρες. Αυτό το λέω επειδή, αν και δεν μπορούν να φανταστούν πως, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

"Sponsored links"

Αν χειροτερεύσει η κατάσταση αλλά είμαστε πάντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούν να πάνε κάπου αλλού στην ΕΕ χωρίς να στοιβαχτούν σε δουλεμπορικά και χωρίς η χώρα στην οποία πάνε να μπορεί να τους διώξει ή να τους βάλει σε κάποιο κέντρο κράτησης. Θα είναι σε απόγνωση αλλά θα έχουν εναλλακτικές.

Άρα, (α) όσο άσχημα είναι τα πράγματα, υπάρχουν και χειρότερα, (β) αν συμβούν καλό θα ήταν να μην έχουμε απολέσει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην Ευρώπη.

Ψηφίζω ΝΑΙ.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 Σχόλια

  1. FantomDuck

    Ο Μάνος ξέχασε πολύ βολικά ότι πριν λίγο καιρό οι Βρετανοί σκεφτόταν πολύ σοβαρά να περιορίσουν τη μετανάστευση στη χώρα τους από την Ελλάδα. Κι ότι ίσως τους ακολουθήσουν κι άλλοι. Όπως επίσης παρέλειψε να αναφέρει τη ζημιά που γίνεται στη χώρα όταν οι νέοι φεύγουν και δεν επιστρέφουν…

  2. George Trialonis

    Και όμως κ. Μάνο, είναι η Γερμανοκρατούμενη ΕΕ που διώχνει τους νέους από την Ελλάδα, που τρομοκρατεί όχι μόνο τη δική μας χώρα, αλλά και τις υπόλοιπες. Σ’ αυτή την ΕΕ εμείς δεν θέλουμε να ζήσουμε. Η Ελλάδα δεν φεύγει από την Ευρώπη διότι η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ η Ευρώπη. Η τρέχουσα Γερμανική κυβέρνηση που υπακούει στην ελίτ είναι ένα καρκίνωμα που πρέπει να το αφαιρέσει ο λαός της Ευρώπης με τις επιλογές του.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις