20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συγκέντρωση Βολουδάκη στις Βρύσσες Αποκορώνου: Απαράδεκτη η κίνηση της ΔΕΗ για εν κρυπτώ τοποθέτηση ρυπογόνων γεννητριών

Ημερομηνία:

Ο Μανούσος Βολουδάκης μίλησε χτες βράδυ σε συγκέντρωση φίλων του στις Βρύσσες Αποκορώνου. Παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στις φορολογικές ελαφρύνσεις και στο πρόγραμμα για την ασφάλεια του πολίτη.

Αναφέρθηκε και σε τοπικά ζητήματα, με έμφαση στις μονάδες βιολογικών καθαρισμών στις παραλίες του Αποκόρωνα, στο ΒΟΑΚ, αλλά και στο ζήτημα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την εν κρυπώ τοποθέτηση από τη ΔΕΗ ρυπογόνων γεννητριών στον υποσταθμό του Αποκόρωνα.  Ο Μ. Βολουδάκης τόνισε ότι η κίνηση της ΔΕΗ είναι απαράδεκτη, τόσο διότι ρυπαίνει μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση ή δημοσιοποιημένη μελέτη για τις συνέπειες, όσο και για το γεγονός ότι είναι μια κίνηση πολύ υψηλού κόστους για την ίδια τη ΔΕΗ, σε σημείο που να γεννά αμφιβολίες για τη σκοπιμότητά της.

Στη συγκέντρωση παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης, ο οποίος ενημέρωσε του συγκεντρωμένους για τα όσα έχουν συμβεί σχετικά με το θέμα, και για την ανυπαρξία ενημέρωσης αλλά και ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς της κυβέρνησης.

Απαντώντας και σε σχετικό ερώτημα του Δημάρχου Αποκορώνου, ο Μ. Βολουδάκης τόνισε ότι συμπαρατάσσεται με το Δήμο ώστε αμέσως μετά τις εκλογές να απαιτήσουν από κοινού από τη νέα κυβέρνηση την απόσυρση των γεννητριών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...