Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Χανίων για τον αντισυνδικαλιστικό νόμο που πέρασε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση

Κανένα σχόλιο

Σε συγκέντρωση καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Χανίων σήμερα Τρίτη στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς μετά την κατάθεση τροπολογίας αιφνιδιαστικά από την κυβέρνηση που κάνει δύσκολη την οποιαδήποτε κήρυξη απεργίας.

Αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

Η κυβέρνηση καταθέτει αιφνιδιαστικά προς ψήφιση στη Βουλή τον αντισυνδικαλιστικό νόμο που στην ουσία κάνει ανέφικτο για τα πρωτοβάθμια σωματεία να κηρύξουν την παραμικρή απεργιακή κινητοποίηση και περιορίζει δραστικά τα συνδικαλιστικά δικαιώματα . στόχος της είναι η δυνατότητα των πρωτοβάθμιων σωματείων να οργανώσουν την αντίστασή στις βάρβαρες πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων. Ενόψει της αξιολόγησης από τους θεσμούς τρέχει για μια ακόμη φορά να υπακούσει στις εντολές τους. Η λεγόμενη ανάπτυξη και η «έξοδος από τα μνημόνια» πάει χέρι με χέρι με τις επιθέσεις στα εργασιακά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά μας δικαιώματα.

"Sponsored links"

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργανώνεται την Τρίτη 5/12 στις 7μ.μ. στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις