Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στα Χανιά το Σάββατο για τον πόλεμο της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους

Κανένα σχόλιο

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης σε συννενόηση με τον ΠΑΚΣ,το ΝΑΡ και ανένταχτους αγωνιστές καλεί σε “αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση καταγγελίας της εισβολής στη Συρία” το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 11:30πμ στη πλατεία Αγοράς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ιδιαίτερα στο τόπο μας που μετατρέπεται πλεόν γοργά από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σε μια απέραντη αμερικάνικη βάση -ορμητήριο,είναι ανάγκη να καταγγείλουμε τη νέα σφαγή που εξελίσεται στη γειτονιά μας και να διατρανώσουμε την αλλυλεγγύη τους στο κούρδικο και συριακό λαό.Η συγκρότηση του μετώπου πάλης των λαών της περιοχής ενάντια στους ιμπεριαλιστές-εμπρηστές του πολέμου και τις αντιδραστικές αστικές τάξεις είναι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για το στάματημα του πολεμικού μακελειού στη περιοχή.

"Sponsored links"

ΕΞΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ”!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις