Συγκέντρωση ενάντια στη νέα Συμφωνία για τις Βάσεις το Σάββατο στα Χανιά: “Συμφέρον του λαού να ζει ειρηνικά στον τόπο του”

Κανένα σχόλιο

Σε κινητοποίηση ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους πολέμους και την υπογραφή της νέας Συμφωνίας για τις Βάσεις καλούν συλλογικότητες, οργανώσεις και αγωνιστές ενάντια στις βάσεις.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Καλούμε το Σάββατο 18 Γενάρη το Χανιώτικο λαό και τη νεολαία σε συγκέντρωση ενάντια στη νέα συμφωνία για τις βάσεις και την πολιτική κλιμακούμενης εμπλοκής της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ.

"Sponsored links"

Οι βάσεις που επεκτείνονται στον κόλπο της Σούδας και απλώνονται σε όλη τη χώρα, μας μπλέκουν τώρα πιο επικίνδυνα από ποτέ σε μεγάλους κινδύνους.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα πρώτης γραμμής για τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ είναι μια πολιτική σε ευθεία σύγκρουση με το συμφέρον του λαού να ζει ειρηνικά στον τόπο του.

Συντασσόμαστε με τη γραμμή ενίσχυσης της φιλίας των λαών ενάντια στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών που γεννά θάνατο-προσφυγιά-καταστροφή και δυστυχία.

Η πολιτική υπηρέτησης του πολέμου που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνέχεια με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να αποκρουστεί μέσα από τη μαζική λαϊκή πάλη.

Σε αυτή τη κατεύθυνση με όρους κοινής δράσης συνδιοργανώνουμε τη συγκέντρωση ενάντια στην υπογραφή της νέας συμφωνίας για τις βάσεις και την εμπλοκή στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ το Σάββατο 18/1 στις 11 π.μ. στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

ΚΆΤΩ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

Συλλογικότητες, οργανώσεις, αγωνιστές ενάντια στις Βάσεις
Χανιά 14/1/2020

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις