Συγκέντρωση σήμερα έξω από το Δημαρχείο Χανίων και παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αλλαγή χρήσης στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Σε κινητοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων προχωρά η συλλογικότητα “Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι” η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Την Τετάρτη 9/9/2020 στις 2:30μμ συζητάται στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων η αλλαγή του χωροταξικού σχεδιασμού· η αλλαγή χρήσης γης στο λόφο Καστέλι όπου βρισκόταν η κατάληψη Ρόζα Νέρα, είναι αναγκαία ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος αυτός για τη δημιουργία ξενοδοχείου.

"Sponsored links"

Μαζευόμαστε για να υπερασπιστούμε τους δημόσιους αυτοοργανωμένους χώρους και να δηλώσουμε στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε αποφασισμένοι να μπει ένα τέλος στη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού στην πόλη μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις