Συγκέντρωση σε Ηράκλειο και ειρηνική διαμαρτυρία στη Χερσόνησο ενάντια στην Ελληνογερμανική Συνέλευση

Κανένα σχόλιο

“Γερμανικά παραμύθια αντί Δικαιοσύνης στην Ευρώπη”. Με αυτά τα λόγια το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, οι Ενώσεις Θυμάτων Ολοκαυτωμάτων και Σύλλογοι Μαρτυρικών Χωριών Κρήτης και η Πρωτοβουλία Εναντίον της Επαίσχυντης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης καλούν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο την Πέμπτη 1 Νοέμβρη στις 4.30 το απόγευμα και σε ειρηνική διαμαρτυρία αμέσως μετά στη Χερσόνησο, έξω από το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιείται η Ελληνογερμανική Συνέλευση.

Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας κ. Αριστομένη Συγγελάκη:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (κυριολεκτικά) ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ” ΑΝΤΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

"Sponsored links"

Επειδή κάποιοι στο βαθύ γερμανικό κράτος θέλουν, ως κακές μάγισσες, να μας φιλέψουν δηλητηριασμένα και σάπια μήλα, τους απαντάμε: Δεν μασάμε! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΡΑ!

Οι δήμαρχοι της Κρήτης γυρίζουν την πλάτη στους Δούρειους Ίππους και η φιέστα της υποτέλειας στη Χερσόνησο θα αποδειχθεί φιάσκο!

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, 4.30μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Κι αμέσως μετά ξεκινάμε για τη Χερσόνησο, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία εναντίον των ύπουλων γερμανικών μεθοδεύσεων και όσων τις στηρίζουν!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Η αφίσα της διαμαρτυρίας:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις