Συγκέντρωση την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου Truman

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και ομόφωνα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης την Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατείας Δημοτικής Αγοράς ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου Truman. Από πλευράς οργανώσεων στο συντονισμό δράσης συμμετέχουν η Αναμέτρηση, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΛΑΕ και το ΝΑΡ(οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε αναφέρονται τα εξής:

Ομόφωνα από τους παραβρισκόμενους στην αντιβασική σύσκεψη που είχε θέμα την κινητοποίηση ενάντια στον ελλιμενισμό του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Truman  συμφωνήθηκε ότι αυτή η πρόκληση, κατά της Ειρήνης, της υγείας μας και την αξιοπρέπειά μας, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

"Sponsored links"

Το φονικό πυρηνοκίνητο τερατόπλοιο   Truman σκορπά το θάνατο και υπηρετεί την τρομοκρατία των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών σ’ ολάκερη τη γύρω περιοχή.

Οι Χανιώτες είναι ανάγκη να εκφράσουμε μαζικά την εναντίωσή μας στην πολιτική που μετατρέπει τον τόπο μας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και εμπλέκει τη χώρα στον πόλεμο.

Να πούμε

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Ομόφωνα επίσης  αποφασίστηκε κάλεσμα σε συγκέντρωση την Πέμπτη 24 ΜΑΗ στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς, καθώς και άλλες παράλληλες δράσεις ενάντια στον ελλιμενισμό του πυρηνοκίνητου τερατόπλοιου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις