Συγκίνηση και γιορτή στο γηροκομείο με τη φωνή της αξεπέραστης Μαίρης Λίντα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Την βασίλισσα του Ελληνικού τραγουδιού και μούσα του Μανώλη Χιώτη Μαίρη Λίντα επισκέφθηκε στο γηροκομείο όπου διαμένει πια η Κύπρια τραγουδίστρια Κωνσταντίνα.

Εκεί στήθηκε ένα μικρό party με τις στιγμές που θύμισαν τους παλιούς καιρούς να συγκινούν. H Μαίρη Λίντα με κέφι και μπρίο πήρε για ακόμα μια φορά το μικρόφωνο και τραγούδησε όπως μόνο εκείνη ξέρει μαγεύοντας με τη φωνή της που παρά τα 85 χρόνια της παραμένει υπέροχη.

Η Κωνσταντίνα υποκλίθηκε στα πόδια της γνωστής τραγουδίστριας και στο party παρασύρθηκαν και οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που μένουν στο ίδιο γεροκομείο.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Η Μαίρη Λίντα μένει στο γηροκομείο μετά από δική της απόφαση, με την ίδια να δηλώνει στο παρελθόν:

«Όλοι το χρειαζόμαστε αυτό εδώ το σπίτι. Δεν ξέρουμε πότε θα γεράσουμε. Όλοι να έρχονται εδώ. Εγώ ήρθα με πολύ χαρά εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Από τα παιδιά μέχρι τους διευθυντές. Εγώ εδώ νιώθω ασφάλεια», είπε αρχικά. Και κατόπιν πρόσθεσε:  «Στο Γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τι είναι δεν είναι άνθρωπος; Για να τη φροντίσουν και να την περιποιηθούν; Γιατί να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις