Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου των Χανίων για την στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα

Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που με τη συνδρομή τους συνέβαλλαν στη συγκέντρωση αγαθών για την στήριξη όσων επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία στην περιοχή της Καρδίτσας.

Οι Δημότες των Χανίων για μία ακόμα φορά εκδήλωσαν έμπρακτα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Anek Lines καθώς και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων.

"Sponsored links"

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη μεταφορική εταιρία Ζανιδάκης που προσέφερε δωρεάν τη μεταφορά των δύο παλετών με προϊόντα σε πρακτορείο της Αθήνας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις