19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Συγκλονιστική Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος άντεξε αυτά τα 4′ και μπόρεσαν να τους μαζέψουν» – Όσα είπε αποχωρώντας από το εφετείο πριν τα μεσάνυχτα

Ημερομηνία:

Βγαίνοντας από το Εφετείο λίγο πριν τα μεσάνυχτα η μητέρα του Παύλου Φύσσα χαρακτήρισε «ιστορική νίκη» την απόφαση του Δικαστηρίου.

«Σημασία έχει ότι σήμερα είναι μια ιστορική νίκη αυτή και αύριο περιμένουμε τις ποινές και όλα τα υπόλοιπα. Εύχομαι να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα έξω από το Εφετείο.

«Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, στην πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα και τους οφείλουμε και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και φυσικά και στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε. Το ότι άντεξε. Να μην το ξεχνάμε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους μαζέψουν. Αύριο θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε» κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.

Στην κραυγή δικαίωσης της Μάγδας Φύσσα – μητέρα του δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα από το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Χρήστο Ρουπακιά – που βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό φώναξε: «Παύλο τα κατάφερες… Γιε μου», αναφέρονται πολλά ξένα ΜΜΕ, όπως το Al Jazzera, που σημείωσε ότι η κυρία Φύσσα δεν έχασε σχεδόν ούτε μια μέρα από τις 453 μέρες ακροαματικής διαδικασίας της δίκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...