“Συγνώμη για την κυβέρνησή μας”: Το μήνυμα δύο γερμανών τουριστών στην Ελούντα

Κανένα σχόλιο

Είναι άλλο η πολιτική και άλλο οι άνθρωποι. Και μπορεί οι πολιτικές λιτότητας και η ανυποχώρητη στάση που τηρεί η Καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ να έχει δημιουργήσει τις συνθήκες μίας πρωτόγνωρης καταστροφής στην Ελλάδα, όμως όπως και οι Έλληνες δεν τα έφαγαν μαζί με τους πολιτικούς, έτσι και οι Γερμανοί δεν έχουν την ίδια ευθύνη με τους πολιτικούς. Πολιτικές λιτότητας άλλωστε εφαρμόζονται και στη Γερμανία.

Υπό αυτό το πνεύμα, η κίνηση στην οποία προχώρησε ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών στην Κρήτη αποκτά άλλη αξία.

Σε καφετέρια της Ελούντας, αφού έκατσαν και απόλαυσαν τον καφέ τους, πήραν την απόδειξη και πλήρωσαν.

"Sponsored links"

Όταν όμως ο σερβιτόρος πήγε να παραλάβει τα χρήματα, το ζευγάρι είχε γράψει πάνω στο χαρτί: Sorry for our government. Δηλαδή, συγνώμη για την κυβέρνησή μας.

Αυτές τις στιγμές που βιώνουμε τόσο μεγάλες δυσκολίες το πιο βασικό που πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η ανθρωπιά μας. Και αυτό το ζευγάρι των Γερμανών, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα μας θύμισε ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν.

Δείτε το μήνυμα στην απόδειξη:

apodeixi-syggnomi

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις