15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συγνώμη για ψευδή ανάρτηση ζήτησε το “Πρώτο Θέμα” στον Παύλο Πολάκη

Ημερομηνία:

Μετά από επιστολή που στάλθηκε από τον δικηγόρο του Χανιώτη βουλευτή και πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” ζήτησε συγνώμη σχετικά με κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα protothema.gr με τίτλο: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων».

Στο κείμενο που πρόσθεσε στην αρχική ανάρτηση η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αναφέρει:

Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»  Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Χανιώτης βουλευτής:

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΤΣΙ ΘΑΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ …
Έστειλα πριν λίγη ώρα αυτό το κείμενο μέσω δικηγόρου στο Πρώτο Θέμα για μια κατάπτυστη ανάρτηση που ειχε κάνει!

Προς: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κύριοι,

Αναρτήσατε σήμερα στον ιστότοπό σας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ άρθρο, με τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.

H ηλεκτρονική διεύθυνση της ανάρτηση σας είναι https://www.protothema.gr/…/koronoios-polakis-euhomai-na-s…/.

Ήδη, ο εντολέας μου έχει λάβεις πλήθος αναφορών από όλη την Ελλάδα, σχετικά με το άθλιο αυτό δημοσίευμα. Επίσης ήδη η ανάρτησή σας έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο (συνημμένο).

Σας καλούμε όπως, ΑΜΕΣΑ, ανασκευάσετε το άρθρο και αναρτήσετε στο τέλος του ιδίου άρθρου τα ακόλουθα :

“Ζητούμε συγγνώμη από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας με τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.
Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά”

Την παραπάνω δήλωση θα αποστείλετε επίσης και στον υπογράφοντα την παρούσα, πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Πολάκη, στο email : office@tatsis.gr (κιν. 6944-5- – – – -).

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

"google ad"

ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΗΡΘΕ Η ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Από: info info <info@protothema.gr>
Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2020 – 12:37:00 πμ EET
Προς: office@tatsis.gr
Θέμα: Διόρθωση ανάρτησης για Παύλο Πολάκη

Σας επισυνάπτω το άρθρο με την επανορθωτική δήλωση, όπως συμπεριλήφθηκε στο τροποποιημένο κείμενο.

https://www.protothema.gr/…/koronoios-maximou-na-afisei-o-…/

Αγαμέμνων Τάσης

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης στην ιστοσελίδα protothema.gr:

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κόντρα στις προτροπές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είπε ότι οι εκτενείς έλεγχοι δεν έχουν πλέον νόημα και πως τα κρούσματα κορωνοϊού είναι 40.000 – 50.000

Την αντίδραση κυβερνητικών κύκλων προκάλεσε η τηλεοπτική εμφάνιση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος προέβη σε εκτιμήσεις για το εύρος της πανδημίας και τον αριθμό των κρουσμάτων.

«Ο κ. Πολάκης να αφήσει τους επιδημιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους και αν θέλει πραγματικά να προσφέρει μπορεί να γραφτεί στην πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας με τους εθελοντές», σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι που ρωτήθηκαν για τις τοποθετήσεις του πρώην υπουργού, ο οποίος προ ημερών είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο ΕΣΥ.

Σε σειρά καταγγελιών για το ύψος της αποζημίωσης που συμφώνησε η κυβέρνηση με τις ιδιωτικές κλινικές για τις κλίνες ΜΕΘ έχει προχωρήσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στο OPEN.

Ο κ. Πολάκης ευχήθηκε να συνεχίσει ο ρυθμός αύξησης της πανδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας ως έχει, αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα, τα μέτρα περιορισμού αποδίδουν και πρέπει να συνεχίσουν να τηρούνται από όλους.

Όσον αφορά στους ελέγχους, ανέφερε ότι στην Ελλάδα χώρα μας επιλέχθηκε το σύστημα των στοχευμένων ελέγχων και δεν ακολουθήθηκε το μοντέλο της Νότιας Κορέας.

Ο ίδιος εκτιμά ότι τώρα τα κρούσματα είναι 40.000-50.000 και οι εκτενείς έλεγχοι δεν έχουν πλέον νόημα.

Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»  Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...