Με ανάρτησή του στο Facebook o βουλευτής της ΝΔ επικαλείται «εσφαλμένη πληροφόρηση ως προς τη δική της εμπλοκή στην υπόθεση» και προσθέτει: «Για τον λόγο αυτό λυπάμαι, απολογούμαι στην κα Βλαζάκη, έχω ήδη προβεί σε τηλεοπτική επανόρθωση και παραμένω στη διάθεσή της. Mea Culpa. Με τον ίδιο τρόπο που δεν κάνω πίσω όταν έχω δίκιο, έχω μάθει να το παραδέχομαι, όταν σφάλλω.»

Σε αντίστοιχη δήλωση προχώρησε και η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι «έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών».

Είχε προηγηθεί δήλωση της κυρίας Βλαζάκη, η οποία διέψευδε κατηγορηματικά όσα υποστήριξαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία για να επέμβει στις αίθουσες των κινηματογράφων.

«Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του. Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως,  ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η πρώην γγ καλούσε τους δύο βουλευτές «να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου» και προειδοποιούσε ότι «στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία».