Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στους νέους επικεφαλής του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ.κ. Ελευθέριο Κοπάση και Αριστείδη Παπαδογιάννη

Κανένα σχόλιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους νέους επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και συγκεκριμένα στο νέο Πρόεδρο του, κ. Ελευθέριο Κοπάση, και το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό του, κ. Αριστείδη Παπαδογιάννη, με την πεποίθηση ότι, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καθώς και την καλή συνεργασία όλων των μελών του Δ.Σ. και των τοπικών φορέων, θα συνεισφέρουν τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ευχαριστεί επίσης την απερχόμενη Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, και ειδικότερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Φώτη Καζάση, τον αναπληρωτή Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Κουνενάκη, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για το σημαντικό έργο που επιτελέσθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η Διοίκηση του Ο.Α.Κ., σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, συνέβαλε καθοριστικά, με καλή διαχείριση και εποικοδομητική συνεργασία με τους φορείς του τόπου, στη μελέτη, ωρίμανση και υλοποίηση σημαντικών και κρίσιμων έργων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις