Συγχαρητήρια Δημάρχου Πλατανιά στην αθλήτρια της υδατοσφαίρισης Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη δημότισσα Πλατανιά Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αρχηγό της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, για την καθοριστική συμβολή της στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης από την ομάδα της.

Η συμμετοχή της στις επιτυχίες της ελληνικής υδατοσφαίρισης τόσο σε επίπεδο συλλόγου όσο και Εθνικής Ομάδας αλλά και το ήθος και η συγκροτημένη προσωπικότητά της την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στον ελληνικό αθλητισμό.
Ο κ. Μαλανδράκης της εύχεται να συνεχίσει να κατακτά νέους στόχους και διακρίσεις.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle