Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί θήρας σε Ηράκλειο και Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στο Ηράκλειο και στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 16-17/12/2017. Πιο συγκεκριμένα:

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που είναι τοποθετημένοι στους Κ.Σ. Ηρακλείου και Αρκαλοχωρίου, μαζί με τον ιδιωτικό θηροφύλακα του Κ.Σ. Ηρακλείου, εντόπισαν τις πρωινές ώρες της 16 ης Δεκεμβρίου, σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Αγκαράθου, ένα άτομο να κυνηγά χωρίς άδεια θήρας. Προέβησαν στη σύλληψή του και στην κατάσχεση μιας καραμπίνας, 7 φυσιγγίων καθώς κι ενός σκοτωμένου λαγού, ενώ κατέθεσαν πρωτόκολλο μήνυσης στην Δ/νση Δασών Ηρακλείου.

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Χανίων εντόπισε τις νυχτερινές ώρες της 17 ης Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή του Σέμπρωνα, 2 άτομα να κυνηγούν πεζοί με προβολέα. Τα παρακολούθησαν έως ότου επιβιβάστηκαν σε αγροτικό όχημα, στ οποίο τους περίμενε τρίτο άτομο. Κατάφεραν να συλλάβουν τα 2 άτομα, ενώ το τρίτο που κρατούσε το όπλο και ήταν στην καρότσα κατάφερε να διαφύγει. Κατά την καταδίωξή του πέταξε τον προβολέα, 2 φακούς και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να περισυλλέξουνε οι θηροφύλακες. Κατατέθηκε πρωτόκολλο μήνυσης  στη Δ/νση Δασών Χανίων(επωνύμως κατά των 2 ατόμων και κατά ενός αγνώστου) και κατασχέθηκαν τα μέσα παράνομη θήρας καθώς και το όχημα.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις