“Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας” και στα Χανιά την Κυριακή 8 Ιούλη

2 Σχόλια

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα “Χανιά – Παρών” η οποία φέρεται ως διοργανώτρια και του προηγούμενου συλλαλητηρίου στα Χανιά, καλεί σε νέο συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Ιούλη στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Τα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχτηκαν, με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, ήταν αδύνατον να μας αφήσουν αδιάφορους.

"Sponsored links"

Η ομάδα ΧΑΝΙΑ – ΠΑΡΩΝ στο facebook, η οποία είναι εντελώς ακομμάτιστη, αστήρικτη από οποιονδήποτε φορέα, αυθόρμητη και στηρίζεται μόνο σε πατριώτες, ιδιώτες, Χανιώτες, θεωρεί χρέος της να συμμετέχει, να υπερασπιστεί και να βροντοφωνάξει για την ιστορία της Μακεδονίας μας, το έθνος μας, τη γλώσσα μας και να τονίσει ότι αυτά δεν παραχωρούνται σε κανέναν. Η ιστορία μας δεν παραχαράσσεται.

Δηλώνουμε παρόντες και σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνουμε το 2ο συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 7μμ, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Θα συμμετέχουν Χανιώτες και Ρεθυμνιώτες πολίτες και σύλλογοι και σωματεία των δύο νομών.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 Σχόλια

 1. Ανδρέας Λαρεντζάκης

  Οι υπογραφές των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων στις Πρέσπες είναι μία κίνηση ιδεολογίας κομματικής ενάντια στην Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Ελλάδα.

  Στο link http://www.macedonia.org.gr/index.html

  διαβάστε το κείμενο που υπέγραψαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων, για να κατανοήσετε ότι:

  – πρόκειται για ένα Προσύμφωνο και ΟΧΙ για μία τελική συμφωνία όπως τιτλοφορείται, ακούγεται, προπαγανδίζεται

  – θα έχει ισχύ μόνο αν και οι δύο χώρες το κυρώσουν στα κοινοβούλιά τους.

  – διακυβεύονται πολύ περισσότερα πέραν του ονόματος.

  Με σεβασμό στην Ιστορία και την Μνήμη.

 2. Ανδρέας Λαρεντζάκης

  Ζητάμε από τη Βουλή των Ελλήνων την καταψήφιση του Προσυμφώνου που υπεγράφη από τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων, στις Πρέσπες, την 17η Ιουνίου 2018.

  Υπογράψτε ενάντια στη Συμφωνία για τη Μακεδονία
  https://www.ipetitions.com/petition/makedonia

  Με αυτές τις υπογραφές του ελληνικού λαού, θέλουμε να δείξουμε σε όλους τους πολιτικούς φορείς και ειδικά στη Βουλή των Ελλήνων, όπου το Προσύμφωνο αυτό θα τεθεί προς κύρωση εντός των επομένων μηνών, ότι ο καθένας μας ζητά την καταψήφιση αυτού του Προσυμφώνου από την Βουλή των Ελλήνων.

  Με σεβασμό στην Ιστορία και την Μνήμη.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις